Tuesday, November 3, 2009

SPM 2009 ?!

Serious SPM dah dekat . Aku tak tahu nak buat ape . Rasa macam nak berserah saja pada takdir malas nak study . Rasa tak sabar nak habes exam pun ada . Bebannye kepala otak aku ni . Tapi apa boleh buat ni masa depan aku jugak walaupun aku tahu .. Yelahkan .. Tapi at least aku nak juga ambil SPM daripada duduk kat rumah tak buat ape . Tapi doktor nasihat kan aku dok kat rumah je .. Tapi yelah .. Aku nak ke duduk akt rumah . Aku rasa lagi beban duduk kat rumah tu . Terkurung . Ok lagilah daripada aku duduk kat ospital tu dah macam orang gila aku di buatnya .

Hari ni ada test lagi . Hampes betul nak exam pun ada exam lagi . Ape ni ? Eh , maksud aku , cuma kurang dari 3 minggu je lagi nak SPM tak payah lah buat exam . Buat serabut kepala otak aku je ! Huh berserah jelah pada takdir sebab aku pun jawab exam tu acuh tak acuh je . Malas nak fikir2 sangat tapi aku still buat yang terbaik . Hmm preparation untuk SPM ek ? 

Ape yang aku dah buat ? Tah aku rasa aku tak de buat apa-apa2 pun . Duduk kat rumah dan tidur je . Tapi tak jugak study lah jugak sikit-sikit . Subjek yang aku rasa susah nak masuk kepala otak macam Biology n Sejarah je . Yang lain tu boleh bawa kot . Sekolah buat aku sangat sibuk dan penat sambil tak da masa untuk aku buat apa-apa selain ngadap buku , kawan-kawan dan cikgu . Aku happy dengan life aku sekarang walaupun aku tak tahu berapa lama lagi aku mampu bertahan .

Dan aku nak ucapkan ribuan nterima kasih untuk semua sokongan dari rakan-rakan blogger buat aku . Thankz a lot :) Salam ..

2 ulasan:

encik misteri said...

aLL the BeSt!! malas2 jgk. janji dapat score :)

aduka said...

gud luck dear.. ;)