Wednesday, February 25, 2009

cerita hari ni. .

hari ni aku rs bersalah . mcm idup aku diselubungi misteri pulak . haha bukan ape td aku n member2 aku (Ct n Nina) telah kne kan Raz (membe aku jgk) . aku telah sorok kan brg die (kicin) hehe walaupun mcm (alaa cume kicin je) tp kicin tu bemakna bg die sbb kicin tu org tersyg die yg bg (Fahsha Iskandar) . aku lwk betul tgk die mcm nak nges cari kicin tu . sudah nye aku yg kne teman die cr kicin tu . g tandas lah mn2 lah yg die rs kicin tu ade . haha tp aku tk kisah yg penting aku puas aty ngn ape yg aku buat . hehe bkn ape aku cume nak bls balik je dgn ape yg dah die buat kt aku (ms kat makmal fizik) . die telah dgn sengaja n tanpa segan silu nyer mencmpak pensil box aku kat lua tingkap . sudah nya aku kne turun nek tangga tingkat dua plak tu . lepas tu aku dah terlambat msuk kelas Sir Fikery (cgu BI aku) . ape lg bebel lah die kat aku . ni lah masalah nyer law dpt member yg puaka mcm tu . huh hampes . siap ko Raz . pdn muke ko . haha

2 ulasan:

amALIVE said...

tak baek tau sorok2 brg orang..
sabar tu kan sparo dr iman..
assobru minnal iman..

GuLe2sweet said...

gurau2 jer Am ..
las year kami bersama..
menimba ilmu di alam persekolahan..
selepas ni ke mana arah tuju kami pun..
kami tak pasti ..

dapat lg ke kami bersama..
menjalin hubungn persahabatan..