Thursday, February 26, 2009

kicin Raz

haha aku baru alek sek . smlm aku ngn mbe aku Ct ngn Nina dah pulang alek kicin Raz . ekeke habes aku kne kejar ngn Raz (sbb ni idea aku) ape lg lintang pukang lah aku lari sbb Raz nk bantai aku gune penyapu . sampai tk cukup tanah aku lari . penat giler las2 kene jgk cubit ngn minah tu . pastu die merajuk pulak . tawu plak nk merajuk . tym buat aku sampai tk hengat dunie . aku ngn member aku pun pujuk lah si Raz ni . (tk uat pape cume belanje mkn jee) Raz ni mencekik leh tahan jgk , terbang bebes gitu je duit aku belanje die mkn . (nyesal pun ade) haha tp aku tk kisah pun. .



pastu yg aku tk leh bla pas assmbly pg td , kami (dax2 kelaz aku) nek kelas . aku kne betugas so aku pun ngn pantas amex penyapu (nak sapu lah konon nyer) so aku pun sapu lah sbb tgk kelas aku dah cm tempat pembuangn sampah pun ade (tk lah koto sgt pun haha) sapu pny sapu tibe2 ade bau yg tk menyenang idung aku . aku tgk kt penapu tu ade ae . aku ingt kan ea ujan sbb smlm memg ujan tp law ae ujan nape bau ? aku pun ngn pantas cmpk alek penyapu malang tu . pastu mbe2 kelas aku dah bising2 pasal bau yg menutup slera tu . aku pun nek eran gak so kiteowg pun kua kelas . lepak kt korido sbb tk tahan bau tu . bdk2 kelas aku buat kesimpulan yg kelas kteorg kne sabotaj . haha sengal bedouble2 sape yg buat tu .



lepas tu 1 hari lah kelas aku merempat cari kelas2 kosong . (tk kan nk blaja lam kelas aku ? leh mereng otk aku law dox lam tu) CT ckp kt aku law die tawu sape yg buat tu memg die potong anu dax tu . sise pun die tk nak tinggal kan . haha aku gelak jer . betul jgk ckp CT hehe . las2 ptg ni aku n dax2 kelas kne dtg sek utk besihkan kelas aku . 1 keje lah pulak . menyusah kan org je sape yg uat keje tk betamadun tu . aku doa kan aje bia die tk leh buang ae 2 ary . baru die rase . sengal nyer !!



kesimpulan nyer korg law nk kencing p lah tandas ea . aku rase mcm org bodo je kne basuh najis tu . cehh hampes giler . pape hal pun aku nk tawu jgk sape yg buat . korg law ade yg buat , jujur ngn aku . aku tk gtaw sape2 cume nak sunat kan kali ke2 je haha

2 ulasan:

amALIVE said...

eeeuu..
kicin maa..

abis sape yg basoh tu??

GuLe2sweet said...

budax2 kelas . Qis tk dtg pun sbb tertido tym tu . hee