Tuesday, April 28, 2009

SiBuK !!

Haihh .. sangat sibuk sejak kebelakangan ini ..Maaf di pohon kepada rakan2 sekalian ..Ye, masa yang padat telah buat hidup aku tk tentu arah .Eh , ye ke ? Ye kot .. Jangankan kata nak update blog , nak kemas bilikpun tak sempat !

Adakalanya aku langsung tak balik rumah sebab sibuk dengan aktiviti di sekolah . Kehidupan aku kini membuatkan aku sangat letih dan adakalanya membuatkan aku begitu tertekan ! Sampai satu masa tadi waktu kimia aku dan rakan2 sekelas minta cikgu berhentikan pengajaran seketika kerana aku dan rakan2 tidak mampu lagi menerima pelajaran . Nak fahamkan tu satu hal , tak faham satu hal yang lain pula . Masalah betul .

Aku mengalami tekanan kot ? Tah lah kepala pun selalu sakit . Game softball pula minggu depan . Seminggu lah aku tak ada di rumah . Habis game tu pula aku akan menduduki peperiksaan setengah tahun . Aku tak study apa2 pun . Buat kerja sekolahpun kadang2 sangat tak larat . Adakalanya aku tertidur awal . Langsung tak buat apa2 . Sangat bosanlah .. cepatlah semua ni berakhir dan aku akan menumpukan sepenuh perhatianku terhadap pelajaran .

Sangat letih .. Dan memenatkan .. Hari2 tanpa rehat buatkan aku rasa tak larat lagi ! Cuma mentaliti aku saja yang cuba aku kawal agar aku mampu berhadapan dengan semua ini ..

2 ulasan:

aDuKa イスラム教 said...

sis ni mmg aktif di skolah.. bgus.. bro bangga ngn sis! syg sis!! =)

Igniz said...

berehat sebentar bersama kit kat:P