Wednesday, April 8, 2009

T3aM SoFtB4LL

Aku letih dlm melatih dax2 baru !!
Sungguh aku bosan latih budax baru .
Bukan aku kedekut ilmu yg aku ada ..
Tp aku jemu melatih .. Terutama pd yg tk dew kesungguhan dlm latihan .
Ade lah sorg budax ni sumpah aku ckp memg susah giler nk ajar die .
Maybe sbb die sendiri yg tk dew kesungguhan . Bosan kot asyik kne marah ngn aku . haha
Garang sgt ke aku ? Tk lah .
Law tk dgr ckp aku , memg 1 pdg lah leh dgr suare aku .
Ikut jelah ape yg aku ckp .
Macam susah sgt jek !!
Aku suh batting 100 .. buatlah !
Aku tk bagi rehat tawu pulak nk nyumpah2 kt aku !!
Ape2 pun korg ttp kne dgr ckp aku an . Haha

Bayang kan aku nga ajar sorg budak ni cara nk ayun bet ,
time aku nga ngajar tu titibe die duduk n pandang tmpt len.
Menyirap giler aku tgk dax tu !!
Aku rase yg pang jer laju2 kt dax tu .
Rase nk swing jer bet laju2 kt muke die !
Aku terus ngn bengang nyer cmpak bet tu kt depan die .
Geram aku !
Bia lah budak tu skrg dah tanak men .
Baguslah .
Haha jaat aku ..

Bawah ni ade beberapa keping gambar sewaktu lat dijalankan .
Tgk lah .

Alahai dax ni pukul bola mcm tk mkn jek . haha
Tp tk pew die ade kesungguhan nk belajar .
Jangan mcm dax tu !!
Geram btl aku .
Time nak buat latihan .
tgk peralatn tu sumer tersusunkan .
Aku yg suruh jgn sepah2 . t ilang plak .
Memg tu bkn barang aku tp aku amat2 sygkan sumer brg tu .
Aku akn marah dax2 yg tk reti jg brg !!
Hehe ..
Last skali ni lah glove kesayangn aku .
Dah 5 taun aku pakai glove ni .
Teda sape berani sentuhpun . haha
Nape aku syg glove ni ??
Ske aty aku lah nk syg die .

Muahaha

8 ulasan:

Igniz said...

tendang je budak yg xda kesungguhan tu..XD

9Nine said...

Wahh..dik Qis nih dasyat ek..
Jadi coach untuk bebuadak newbie dalam softball..
cayalah dik Qis..
Tahniah ek..
:D

inn said...

saje kot dye uji kesabaran kamu

GuLe2sweet said...

muahahaa
Igniz ..
garang betoi ..
sy tk sekejam tu .. :)

GuLe2sweet said...

abg nine ,
biasa jek tu ..
coach sambilan ..
tk dew sijil pun nk ngajar .
diri sendiri pun tk betul .
hehe

GuLe2sweet said...

inn ntah ler .
law tk sabar dah kne pelempang maut dax tu .

MAWAR BERDURI said...

salam????

ui nah memang bah mcm garang ko ni..bikin takut. tapi kalau aku aku tibai ja kepala budak tu dengan batang2 kayu yang ada di padang tu ehehhehe uhuh

widydib said...

garang nyer... hehe