Sunday, March 15, 2009

4kU m4s4k ??!!

Lalala tym aku nga sedap2 ngadap PC tibe2 !!
"Woit ank dare , p masak lah ."
Aku kenal ngn gerangan suara itu .. aku pun memandang ke arah suara itu ngn muke longkang .
"Masak ape ??!!" Tanya ku .
"Masak lah .." Jawab suara itu .
`Itu` yg aku maksudkan bukanlah ibu ku kerana ibu ku tk akan mendera ku sedemikian rupe !! :(
Itulah suara pemalas dr akak aku . Haha hampes aku gak yg kene . tp tk pew aku ikhlas kan aty jer .. aku pun ngn langkah yg longlai p lah dapur ..

Ape niw ?? Haha nilah rupe ikan goreng yg aku goreng . Hudoh giler beb . Ikan ni leh hancur tym aku nak betul2 pastikan riwayat ikan ni tamat (masuk lam kuali . lum gareng aku dah terbang terbalikkan ikan ni) Nilah padah nyer law jarang2 ke dapur . Tuntasnyer utk korg sumer rajin2 lah jenguk2 dapur ea . jgn jenguk jer p tlg mak korg skali !!

Tp useha aku tk berhenti takat ikan aku yg idup segan mati tk mau tu jer tp aku masak sayur lak . Simple2 jer yg len mak aku masak .. Ok lah tu drpd akak aku dox goyang kaki jer ..

Aku pun ngn sengalnyer leh masukkan sumer sayur tu skali gus . haha penuh 1 kuali . Nie ade yg dah layu siket . Mule2 aku test rase sayur ni , mcm ade yg pelik . bayangkan pedas + tawar . haha buruknyer rase sayur ni . Aku tambah garam sikit . (hampir2 nak termasukkan kan GuLe !!??)


taraa !! ni lah hasil masakkan aku .. haha nampak sedap ke ?? Aku hentam jer .. Ngah aku kate sedap . bangger giler itu pun setelah ikan goreng aku ??!! No komen lah ngn ikan tuu . Ngeri jer aku tgk ikan goreng aku tu !!

13 ulasan:

amALIVE said...

hi qis..
bole msak tu...
ingat reti mkn je

hik hik...

~ h a n i m h u s i n ~ said...

hai..
aduhaiii sudeh tdk encem ikan ituu..
ngehngeh..

GuLe2sweet said...

huaaaaa :( sampai aty am taw
.. reti jer law dah kene suruh . huu

GuLe2sweet said...

hehe hanim bukan tk encem agy .
huduh dah rupe die . hee

~ h a n i m h u s i n ~ said...

morning sweety~
dulu masa 1st goreng ikan pun gitu jadinyer..
hahaha...

GuLe2sweet said...

oo00oo senasib lah kite yek ?? ekeke .. susah gak goreng ikan . hihi

~ h a n i m h u s i n ~ said...

learn from mistake..ngehngeh~..
anem kolej nun di atas bukit..
k0lej Perdana..
napa yer?

GuLe2sweet said...

oo00oo kolej perdana yek .. :)
sajer jer ..
sweet ade lepak kat KRP KTDI ..
pastu slalu p sentre point tu ..
erm jd lah 4lower sweet ya ! ^_^

amALIVE said...

sweeeeeeeeeeeeeeeeeet....
manis nye..
hee

GuLe2sweet said...

ape yg manis tu am ? hehe

~ h a n i m h u s i n ~ said...

hi sweet~
anem dah jd follower dari ritu agiii..tak perasan ea...i will follooooowwww you!
dok johor area mana tu?study agi?

~ h a n i m h u s i n ~ said...

ting tong...sweet taruk la chat box..boleh kita bergosip..ngehngeh..

amALIVE said...

sweet..
awat letak gmbr am tu..
kne byar royalti tau..
heeee