Saturday, March 14, 2009

m3mb3r2 4kU yG k3p4L4 h4nTu

aku nak cerita sikit ni .. smlm waktu aku nga sedap2 membute tibe2 membe aku call . (Jana) . die ajak aku kua. .hurm aku pun setuju jelah sbb aku pun boring memerap kat umah . pas 1 jam aku ngn membe2 aku (Jana n Wawa) kau p CS .. saje jln2 .. sambil cuci mate .. haha

sedang aku berjalan2 sambil gelak2 tibe2 Jana terlanggar ngn sorg akak ni .. akak tu baru keluar dr kedai baju (psst pakaian wanita) hehe pastu Jana pun mintk maap . tp akak tu leh marah lak . die ckp , "bute ke ? mate ko letak kat mane ?" aku tk leh bla betul ngn kate2 akak tu . Jana bukan sengaje pun nk langgar die ..

pastu tanpa disengajakan salah satu drpd bag plastik akak tu terkoyak . aku pun tk sure mcm mane bag plastik tu leh buat hal . pastu aku ngn membe2 aku nampak mcm ade bende jatuh dr bag plastik tu (pakaian wanita yg die baru beli td kot . haha) membe2 aku dah cam puakakan gelak kt akak tu . terutama Jana sbb die yg paling tk puas hati ngn akak tu .

aku ngn slumbernya (dgn niat sesuatu) p lah kat akak tu , panggil die pastu die pandang aku mcm muke tk puas aty kan n ckp "ko nak ape ?" ceh ,aku dtg ngn niat baik akak tu leh uat mcm tu an . tkpe2 tgk ape aku uat t ..

aku sengeh kat die n kate , "kak , tu akak punye barang kan ? tercicirlah . bek akak amex ." (hehe padan muke kau) muke akak tu titibe jd merah kan .. die kate "eh , tk lah tu bukan aku pny !" nak cover malu lah kununnya . ceh ! porraa !! haha pastu aku pun ngn semagatnya ckp kuat . "yeke bukan akak punya ? cube tgk bag plstik akak tu kan ke terkoyak ? sy ngn kwn2 sy nampak lah . tu barang akak (sambil tgn kau tunjuk kat `mende` yg jatuh tu) . kalau akak segan nak amex sy boleh tlg amex kan (hihi) "

pastu akak tu titibe senyum kat aku . aku phm dah . aku buat muke ke laut jer sambil amex `mende` tu . hehe pastu aku bg die . die ckp thankz kat aku pastu cpt2 die bla haha . reti pun ckp thankz . aku p balik kat tempat membe2 aku td . puaka dorg tk habes lg . dorg dox gelak separuh mati sampai aku pun tk leh bla tgk dorg gelak guling2 . hee

buat malu aku jelah dorg ni . aku pun ajak lah membe2 aku gelak kat tempat len .. moral of de story , jgn lah anda bersikap biadap . Allah tu law nak tunjukkan kekuasaan die sekejap jer .. (ramai jgk yg saksikan kedian td sambil tersengeh kambing) hehe

2 ulasan:

amALIVE said...

heeeeee....
poyo je mnah tu kan...
p jalan2 x ajak am pon..

(^,^)

amALIVE said...

bile nk follow am ni..
heee...