Wednesday, March 25, 2009

Maulidur rasul ..

Bestnyer td kelas aku menang nasyeed .. Huhu tk sangka betul last2 minit pun leyh dapat johan .. (sbb sketsa aku , Cha-pix n Ontel ke ?) haha aku pun tatau .. Tp dax2 kelas aku sumer ok leh bg kerjasama ..

Sketsa aku mendapat sambutan .. Best wok .. Aku men bedal jer ckp td tp aku dgr dax2 kat bawah tu gelak2 .. Cgu2 pun same memg saje aku buat texs lawak2 sikit .. Tp apa yg puaka apabila Epul nyanyi dgn lirik yg berteraburan sana sini ttp die menyanyi dgn senang hati tanpa memikirkan kesalahan die . bgus betul c Epul ni .. (hampas) naseb bek menang . Law tk , ko lah punca kekalahan . muahahaha . Dgn slumbernyer die buat dek jer berdiri di atas pentas ngn muke tk besalah sambil nyayni lagu yg liriknya diciapta sendiri . aku nak tergelak dgr die nyanyi haha tu lah tamo hafal lagu . Pastu lagu tu leh ulang sampai 3 kali . Patutnya 2 kali jer . Ni sumer Udin pny pasal !!
Than org sumer balik kul 12 aku Raz n Niena balik kul 1.30 sbb tlg cgu .. Nasib bek cgu aku ade yg rajin .. Yg rajin tu cgu lelaki Cgu Hafiz (cgu kimia) n Cgu Iman (cgu math n add math) . Cgu Iman ni memg rajin n bek giler .. Than aku amex gambar ngn mereka berdua . Haha (Leh tahan gak cgu2 tu) hik2 .. Akibat drpd kerajinan aku , Raz n Niena Cgu Hafiz ngn Cgu Iman akn bg 5 mark free kat kami waktu percubaan SPM 6t . YES !!
So di sini aku nak ckp .. korg rajin2 kan lah diri byk faedahnyer ..
Huhu sekian sajer utk hari ini ..

5 ulasan:

amALIVE said...

wah..
Congrats!!

Huhuhuhu, best nyer meng..

Sori Qis ye..l8ly am bz ckit la..
(^,^)

GuLe2sweet said...

Tulah am ..
Best sgt taw .
Thankz ya !! :)
Tk pew r Qis phm ..
Qis busy jgk ..
Anyway thankz alot !!

amALIVE said...

bile nk p tiara??

GuLe2sweet said...

p Tiara yer ..
cuti sek nanti Am ..
nape ? na juin ke ?
meh lah . hehe

~ h a n i m h u s i n ~ said...

congratz dear!